Ötletgazdag hírlevél

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Utazás

Utazásról szóló cikkek szlovák nyelven magyar fordítással. A cikk elolvasása után ne felejtsd el kitölteni a tesztet, hogy helyesen értelmezted-e a szöveget. A cikk alján megtalálod az idegen kifejezéseket egy dokumentumban. 

» Olvass tovább

Művészetek

Érdekességek írókról, festőkről szlovákul magyar fordítással. Minél többet olvasol szlovákul, annál jobban rögződik a szlovák ragozás. Meglátod, előbb-utóbb nem fog kelleni gondolkodnod azon, hogy az adott szavat helyesen ragozod-e.

» Olvass tovább

Film és könyv

Nemcsak szlovák nyelvű könyv- és filmajánló igényes olvasóknak. Ha úgy érzed, nem beszélsz folyékonyan szlovákul, keresed a szavakat és beszéd közben gondolkodsz a helyes ragozáson, olvass minél többet. Bővíted a szlovák szókincsedet és rögzíted a helyes ragozást. 

» Olvass tovább

Történelem

Szlovák nyelvű szöveg magyar fordítással a történelem kedvelőinek. Érdekességek történelmi alakokról, eseményekről haladó szinten. A cikk alján ne felejtsd el kitölteni a tesztet, és kinyomtatni az idegen szlovák kifejezéseket!

» Olvass tovább

Motiváció

Haladó szintű szlovák cikkek azoknak, akik szeretnek mások sikereiből ihletet meríteni. Tippek, tanácsok és sikeres emberek receptjei - természetesen szlovákul magyar fordítással. A cikk elolvasása után teszteld le magad, és hogy rögzüljön az új szlovák szókincs, térj vissza a cikkre később is. 

» Olvass tovább