Ötletgazdag hírlevél

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Köszönjük az érdeklődését!

 

 

MI EZ az 1%?

Ez egy olyan támogatási lehetőség, amely egy centjébe sem kerül. Az adóbevallásában kitölti az adományokra vonatkozó mezőt, ami nem vesz igénybe több, mint 2 percet, és az adóhivatal az ön adójának az 1%-át átutalja azon polgári társulás számlájára, amelyet ebben a mezőben feltüntetett. 

 

 

MIT TÁMOGAT, HA MINKET TÁMOGAT?

Magyarok 70%-a meg sem próbál bejutni egy szlovák egyetemre. Ez részben a szlovák nyelvtudásába fektetett bizalom hiányának, másrészt pedig a szlovák nyelvvel kapcsolatos fenntartásainak tudható be. Csakhogy egy magyar egyetemről szerzett diplomával a zsebében nagyon kicsi az esélye annak, hogy elnyerhet egy jól fizetett állást Szlovákiában.  

A célunk az, hogy a fiatal felvidéki magyarok sikerei ne a szlovák nyelvtudás hiányán múljanak. Szeretnénk, hogy a munkapiacon egyenlő esélyekkel induljanak, és magabiztosan mozogjanak szlovák környezetben is.

 

A weboldal használata és a rendezvényeink is minden érdeklődő számára ingyenesek, hogy a nyelvtudás elsajátítása ne függjön a pénztárcája vastagságától.  

 


Kérem, támogassa, hogy a fiatal magyarok egyenlő esélyekkel induljanak a munkapiacon!

 

 

Ők is írtak rólunk:

ÚJ SZÓ
FELVIDEK.MA
MADARI.SK

 

 

MIRE FOGJUK KÖLTENI A PÉNZÉT:     

 

a Szlovákul játékosan weboldal fejlesztésére

 

1. Reszponzivitás

Szeretnénk a weboldal használatát még kényelmesebbé tenni a felhasználók számára, és ehhez szükséges, hogy a weboldal minden megjelenítő eszözhöz - legyen az táblagép vagy okostelefon - tökéletesen igazodjon; ne kelljen az oldalt nagyítani, kicsinyíteni, folyamatosan görgetni

 

2. Új, fiatalos grafika

Tudjuk, az oldal grafikai része hagy némi kívánni valót maga után... Szeretnénk ezen változtatni, hogy a fiataloknak még vonzóbb legyen a honlapunk és szívesen térjenek vissza.

 

3. Az elméleti részt és a gyakorlatokat...

befejezzük.

 

4. Bővítünk...

...játékokat, cikkeket és gyakorlatokat a weboldalon

 

5. Chat ablak

ingyenes üzemeltetése a honlapon, amelyen keresztül az anonim kérdező azonnali választ kap nyelvtani, fogalmazási kérdésekben

 

 

Szlovák szókincsfejlesztő játékok szervezésére különböző helyszíneken

 

- különféle helyszíneken szervezünk szókincsfejlesztő játékokat gyerekeknek 3 éves kortól a Szókincsfejlesztő társasjáték gyerekeknek és a Szókincsfejlesztő társasjáték másodikosoknak segítségével, ahova a belépő ingyenes

 

- rendszeres beszélgetős esteket szervezünk felnőtteknek is, ahol érdekes témák kerülnek megvitatásra szlovák nyelven, és ahonnan nem hiányozhat a Szlovák szókincsfejlesztő társasjáték 15 éves kortól sem

 

 

Ők is támogattak minket:

Támogatói lista

 

 

Számítunk az Ön 1%-ra!

 

 

MIT KELL TENNIE?

Az adóbevallásban feltüntetni, hogy az adója 1%-át a polgári társulásunknak szeretné adományozni. Ehhez a következő adatokra lesz szüksége:

 

Név: Občianske združenie PO SLOVENSKY HRAVO – SZLOVÁKUL JÁTÉKOSAN Polgári Társulás
Cím: Malá 2068/14, 929 01 Dunajská Streda
Cégjegyzékszám (IČO): 42294363

 

A támogatását felhasznalok_2016.png felhasználó nevében is köszönjük!

 

Bakos Adri

a PT elnöke